sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Rantapalloliigan "yllättäjä" romahti rupusakiksi

Joidenkin veikkailuissa, vai voisiko sanoa unelmissa, Rantapalloliigan kärkipää "sai" uuden haastajan. Levante voitti muutaman häntäpään joukkueen ja jopa Real Madridin potkimalla Realin pelaajia sairastuvalle. Tästähän eräät innostuivat. Viime aikoina onkin ollut vähän hiljaisempaa: Osasuna-Levante 2-0, Levante-Valencia 0-2, Atlético Madrid-Levante 3-2 ja Levante-Sporting Gijon 4-0. Samalla huudotkin hiljenivät hieman. Ylisuorittajan hypen laannuttua oli aika pelata vierasottelu FC Barcelonaa vastaan.

Levanten suunnitelmana oli antaa Barcelonalle pari maalia eteen ja sen jälkeen tasoittaa ottelu ylimielistä FC Barcelonaa vastaan.

Neljä minuuttia kellossa ja suunnitelma toimii. Levanten 6 pelaaajaa ei puolusta FC Barcelonan kahta, 1-0. Suunnitelma epäonnistui, koska toinen mali piti antaa nopeasti. Saatiin odottaa puoli tuntia lisää kun 177 senttinen Fabregas puskee 2-0. Se siitä suunnitelmasta. Olennaisen ottelusta kertoo 3-0 maali jonka potkaisi FC Barcelonan randomijunnu Cuenca.

Loppu meni ajanpeluun merkeissä. Suurena plussana Messi oli ensimmäisellä jaksolla täysi nolla eikä saanut toisella jaksollakaan kuin yhden maalin aikaan. Ottelu ei siinä vaiheessa kiinnostanut edes katsojia. Lisäksi Messi haaskasi muutaman muiden järjestämän avopaikan. Messin palkitseminen Keltaisella Pallilla on tällaisten esitysten jälkeen täysin järjetöntä. Otteluhan päättyi 5-0 jos se ketään kiinnostaa.

7 kommenttia:

  1. mistä sait tietoon tuon levanten peli suunnitelman? minäkin haluaisin tietää kun niistä olisi paljon hyötyä vedonlyönti mielessä jos sais etukäteen tietää miten joukkueella kiinnosta tai mitä yrittävät

    VastaaPoista
  2. Tuo on täysin sama suunnitelma jolla Real Sociedad sai tasurin. Se tietysti kävi selväksi vasta ottelun alettua, joten vedonlyönnin kannalta yksi ja sama.

    VastaaPoista
  3. heti ku barca vie sä alat perseilee

    VastaaPoista
  4. Kunhan kerroin totuuksia. Tietenkin enemmän juhlitaan kun Barca häviää.

    VastaaPoista
  5. Mahtavaa viihdettä tämä blogi. On kyllä ihmeen huono joukkue tuo Levante, kun ei edes osaa kahta maalia päästää. Jatka ihmeessä samaa rataa! Hienoa, että jaksat vääntää.

    Sait muuten kilpailijan: http://soccernet.espn.go.com/columns/story/_/id/990327/?cc=5739

    VastaaPoista
  6. Kiitos palautteesta.

    Tuo artikkeli on aika heikko provo, tosin Soccernetin lukijat tarttuivat siihen loistavasti.

    VastaaPoista
  7. älä vittuile mulle

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.