keskiviikko 14. joulukuuta 2011

FC Barcelonan pelaaja-arviot ottelusta Real Madrid-FC Barcelona

Kovien päivien jälkeen on aika arvostella FC Barcelonan pelaajien esitykset ottelussa Real Madridia vastaan.

Valdes: Tätä maalivahtia on ehdotettu Espanjan maajoukkueen avaukseen. Valdesilta kesti noin 20 sekuntia näyttää miksi Casillas on vallannut tontin itselleen. Paineettomassa tilanteessa syöttö suoraan Di Marian jalkaan, seurauksena Benzeman tekemä avausmaali. Valdesin paineensietokyky ja pallon pelaaminen jalalla on ala-arvoista. Ehkä nyt Barca-fanit tajuavat pysyä hiljaa "maajoukkueen avaukseen" -vaatimustensa kanssa.

Abidal: Barcelonan huonoin pelaaja pallon kanssa ties kuinka monetta vuotta. Seilaili vasempana puolustajana ilman ihmeempää suunnitelmaa ja paikkasi nytkin pari virhettään selvillä rikkeillä.

Pique: Manchester Unitedista potkut saanut pelaaja on pysynyt otsikoissa enimmäkseen kentän ulkopuolisten asioiden ansiosta. Shakiran iskeminen tuottaa paljon julkisuutta. Shakiran laittaminen kentälle Pique:n tuskin heikentäisi puolustuslinjaa. Ottelussa Pique oli lähinnä täytteenä puolustuslinjassa, kerran onnistui sentään kaatamaan Cristiano Ronaldon keltaisen kortin arvoisesti. Kova suoritus. Sai pelata ottelussa vain Espanjan jalkapalloliiton munattomuuden vuoksi.

Puyol: Cristiano Ronaldon paimentajaksi määrätty Puyol antoi Real Madridin parhaalle pelaajalle kaksi avopaikkaa. Tämän ansiosta kentän parhaan pelaajan palkinto useissa tiedotusvälineissä. Mukaan mahtuu myös "loistavia" puolustussuorituksia kuten Ronaldon keskityksen pysäyttäminen haaravälillä. Varmasti suunniteltu eikä mitään tuuria.

Alves: On suoranainen ihme miksi tämä ********** ei ikinä saa edes keltaista korttia. Ensimmäisellä jaksolla Xabi Alonson lanaamisesta suora punainen olisi ollut oikea tuomio. Varmaankin rasismin vastaisen kampanjan takia Alvesille ei näytetty edes keltaista korttia. Alvesin epäonnistuneesta keskityksestä Fabregas pääsi puskemaan maalin. Saldona myös jatkuvaa mussutusta tuomarille ja useita filmejä.

Busquets: FC Barcelonan pahin filmaaja oli yllättävän kilttiä poikaa. Real Madridin pelaajien ennen ottelua antamat ukaasit taisivat tehota. Toki Busquets oli FC Barcelonan pelaajien torikokouksissa aina läsnä, kenttäpelissä kentän turhimpia pelaajia.

Iniesta: Onneksi tämä yliarvostettu pellehyppijä jätettiin pois Keltainen Palli -äänestyksen kolmen joukosta. Aloitti ottelun vasemmalla laidalla ja pysyikin siellä pitkään. FC Barcelona hyökkäsi lähinnä oikealta koska Iniesta ei esittänyt pallon kanssa mitään. Pääsi kertaalleen yhdestä Realin pelaajasta ohi jotta pystyi antamaan alibisyötön Xaville. Muu anti rajoittui torikokouksiin ja jatkuvaan filmaamiseen.

Xavi: Jalkapallosta mitään ymmärtämättömät muistavat Xavin ottelun ratkaisijana. Maailman yliarvostetuin keskikenttäpelaaja osoitti jälleen olevansa täysin turha pelaaja kentällä Barcelonan hakiessa maalia. Sai tililleen ehkä 100 alibisyöttöä. Ainoa kontribuutio peliin oli laukoa surkea kaukolaukaus jonka Real Madridin Marcelo ohjasi omiin. Keltainen Palli -äänestyksen kolmen joukossa olevalta pelaajalta odottaisi paljon parempaa. Koko äänestys on UEFA:n järjestämä, sen takia ei mitään ihmeellistä asiassa toki.

Fabregas: Arsenalista ryöstetty 40 miljoonan "oma kasvatti" edustaa FC Barcelonan tekopyhyyttä parhaimmillaan. Joukkue käyttää kymmeniä miljoonia ostaakseen pelaajan jota se mainostaa omana kasvattinaan. Pelasihan Fabregas muutaman junnumatsin FC Barcelonassa ja sattui tulemaan seuraan nuorena, siinä kaikki FC Barcelonan kasvattitoiminta liittyen Fabregasiin. Pystyi ottelussa puskemaan maaliviivalta ratkaisun Realin jo lopetettua pelaamisen.

Sanchez: Osoitti oppineensa nopeasti FC Bacelonan tavoille. Jatkuvaa filmausta, valitusta tuomarille, torikokouksissa tönimistä. Kuinka tällaisia pelaajia voi arvostaa? Epäurheilijamaisia tekoja toisensa perään ja vieläpä valmentajan selvällä tuella. Sai sentään tehtyä FC Barcelonan avausmaalin Messin surkeasta syötöstä.

Messi: Maailman paras pelaaja? Millähän ihmeen perusteella. Messi oli kentän huonoimpia pelaajia. Sai tuurilla syöttöpisteen Sanchezin maaliin, syöttö tuli aivan liian taakse ja siksi kaikki ansio menee viimeistelijälle. Barca-fanit voivat taas selitellä Messin vaisuutta vaikka millaisilla keksityillä perusteluilla. Esim. "Messin ei tänään tarvinnut tehdä niin paljoa, kun muilla kulki peli niin hyvin". Toisin sanottuna, Messi pärjää vain kun ympärillä on pelaajia jotka pelaavat paremmin kuin hän itse. Niissä tapauksissa Messi tosin jää muiden pelaajien varjoon, niin kävi eilenkin. Muiden pelaajien pelatessa surkeasti ja Messin olleen selvästi huonompi, voi ihmetellä Messin Keltainen Palli -äänestyksen mahdollista voittoa. Messi osoitti olevansa myös tuomarien lellikki. Ensin keltainen kortti mussutuksesta, sitten selvä varoituksen arvoinen taklaus. Tuomarin käsi kävi jo kortilla, kunnes hän muisti ettei Messille voi antaa punaista korttia.

Guardiola: Sai Barca-faneilta kehuja "loistavasta" taktisesta muutoksesta ottelun aikana. Illuusio karisi ottelun jälkeen Pique:n kerrottua muutoksen olleen ennen ottelua sovittu.

90 kommenttia:

  1. Faktaa tai videoklippiä käden käymisestä taskussa? En ole nähnyt kuin sellaisia, jossa tuomari näkyy selkäpuolelta ja käsi nostaa pillin suulle.

    Pepe tuomarien lellikki: jalka nappaa Sanchezia sääreen ja toisessa tilanteessa silmittömästi kylkeen -> ei korttia kummastakaan.

    VastaaPoista
  2. Jos Barceloonan pelaajat ovat noin huonoja. Eikä heistä kukaan osaa pelata jne. Miten selität että Barceloona näyttää olevan pysäyttämätön? Barcelona on Guardiolan tultua tehnyt kentällä mitä haluaa, oli vastassa kuka tahansa.

    VastaaPoista
  3. Kyllähän se selvästi näkyi kun ottelua katsoi. Klipistä en tiedä. Messi olisi pitänyt heittää piuhalle ensin.

    Juurikin tuomariavuilla ja filmaamisilla Barcelona hoitelee vähänkin kovemmat vastustajat. Lisäksi on käytössä dopingia.

    VastaaPoista
  4. Katsoin ottelun uusinnan. Ei näy käden käymistä kortilla. Kun vaihdoin anti-Barca-toiveajattelulle, näin tuomarin nostavan punaisen kortin kaikille Barcelonan pelaajille.

    VastaaPoista
  5. Oletko harkinnut hoitoa? Nää jutut rupeaa olemaan jo sairaista. Kannattais käydä terapiassa tai jossain...

    VastaaPoista
  6. Elikkä väität että barca on voittanu 3 vuoden aikana 2 kertaa champions laguen, 2 kertaa la ligan ja copa del rey:tä ja muuta vähemmän tärkeetä. Ja tuo kaikki on tullut paskoilla pelaajilla, filmaamisella, tuomariavulla ja uefan lahjonnalla?

    VastaaPoista
  7. En tiedä mistä katsoit mutta itse katselin nettistriiminä joten saatoin nähdä jotain muuta kuin sinä näit. Näytettiin oikein hidastuksena.

    Olen harkinnut hoitoa, en näe sitä tarpeelliseksi. Muutaman vuoden päästä kaikki tajuavat asioiden olevan niin kuin sanon.

    Väitän juuri tuota mitä sanoit. Tuomariavut, filmaaminen ja UEFA:n lahjonta ovat hoitaneet kaikki tärkeät ottelut.

    VastaaPoista
  8. hei mikä on champions lague?

    VastaaPoista
  9. Hoitoon pääsee kyllä Suomessa suht helposti hei...älä lannistu...me kaikki toivomme kovasti että pääsisit jälleen nauttimaan elämästä normaalisti...lol.

    VastaaPoista
  10. Champions Lague on yksi nimitys Mestarien Lagille.

    Elämässäni ei tällä hetkellä ole muuta kuin Anti-BFC. Tämä on mielestäni normaalia elämää.

    VastaaPoista
  11. En ymmärrä miten ihminen jaksaa valehdella itselleen

    VastaaPoista
  12. Onko heittää analyysia cristiinan pelistä?

    VastaaPoista
  13. Ei vittu, mitäkohän finninaamaista teiniporukkaa täälläkin juttelee...
    Hoitoa tarvitsevat ne, jotka luulee, että joku vitu kirppu voittaa keltaisen pallin tekemällä pari syöttöö. Ehei pojjaat, se voitti lotossa kausikortin siihen pystiin. Ja kukakohan pisti viime kaudella La Ligassa 40 maalia ja rikkoi samalla ennätyksen? Ei se Messi tainnut siinä onnistua.

    Liekkien loimutessa, BFC-jäseneltä revitty FC Barcelonan fanipaita kädessään, hän vannoi valan: Anti-BFC forever!

    VastaaPoista
  14. Link it or nothing happened. Suomeksi: ei käynyt käsi kortilla, ellet näytä videota, jossa tuo näkyy.

    10:55 tuo tilanne, ei käy kortilla käsi:
    http://www.youtube.com/watch?v=sPhjmjNi21U

    Ko. taklaus ei edes ollut kova, ei tullut napit edellä. Jos sitä vertaa vaikkapa molempiin Pepen potkuihin, olisi nuo kaksi Pepen potkua olleet herkemmin kortin arvoisia:
    - 9:15 - vastaavasta Pepe sai kortin 62'
    - Nyt ei löydy karatepotkun aikaa, mutta tässä "video" siitä: http://www.youtube.com/watch?v=KQDhN4DIlaI
    Kolme korttia.
    Ja itku pois siitä, että "Messi olisi ajettu ulos ennen Pepen toista korttia" - Messi ei olisi saanut korttiaan, jos tuomari olisi antanut kortin Pepelle ensimmäisessä tilanteessa.

    Jossakin toisessa pelissä toisella tuomarilla olisi hyvinkin voinut tulla Messin tilanteesta kortti. Tässä pelissä tuomarin linja oli selvästi sallivampi.

    VastaaPoista
  15. En minä itselleni valehtele.

    Cristiinan pelistä tulee analyysiä ehkä seuraavan pelin yhteydessä.

    Tuo vala on lyhennetty versio, pidempi versio tulee jossakin vaiheessa.

    Huomaat kai tuomarin nostavan kättään, minkähän takia? Aika moni muukin muistaa nähneensä tuon hidastettuna, kumma juttu.

    Messi olisi ajettu ennen Pepen korttia pihalle, joten turhaa spekulointia Messin ollessa ensimmäinen jonka piti lentää pihalle. Ja miten niin Messi ei olisi saanut korttiaan? Tuo Messin tilannehan tuli paljon ennen kuin Pepelle olisi voinut antaa toisen keltaisen.

    VastaaPoista
  16. Messi sai korttinsa tuosta tilanteesta 32' (tms), jossa Pepe tuli Alexisia nilkoille. Sai, koska mussutti tuomarille ettei Pepelle annettu korttia. Jos siis Pepelle tuosta kortti -> ei korttia Messille.

    Käsi nousee? No kai se nyt nousee, kun ensin nostaa pillin (käsi nousee suulle) ja tuomitsee vaparin (käsi nousee vaakaan). Se on ihan sääntö, että vapari näytetään käden nostolla. Tilanteen näkee videolta hyvin selvästi. Mutta turha tässä on huudella. Tapasi mukaan et tietysti edes katso linkitettyjä videoita.

    VastaaPoista
  17. Mitään tekemistähän tilanteessa ei ole Alexisin ylireagoinnin kanssa? Muutenkin miksi Messi oli ainoa joka sai keltaisen mussuttamisesta? Olisi varmaan saanut muutenkin.

    Kyynärpään asento paljastaa tuomarin käden menneen taskulle.

    VastaaPoista
  18. Ylireagoinnista: Kortti molemmille sitten?

    Et tainnut nähdä hidastusta kortin antamisesta? Messi mussutti vasten kasvoja ja kortti nousi tuomarilla heti.

    "Kyynärpään asento"... Näe mitä näet. Kyynärpään asento paljastaa tuomarin käden menneen suoraan suulle.

    Joka tapauksessa linjan mukaiset tuomiot. Kortitta jäi moni muukin pelaaja.

    VastaaPoista
  19. Kortit pitää lähettää tänään.

    7' - Coentrao - kamppi
    9' - Cronaldo - filmi
    11' - Di Maria - filmi
    11' - Pepe - kamppi
    18' - Özil - kaataminen
    19' - Lass - kaataminen
    20' - Pepe - napit edellä -taklaus
    22' - Ramos - kaataminen
    22' - Lass - kamppi
    25' - Alonso - kamppi (tuli myös)
    27' - Sanchez - kamppi (tuli myös)
    29' - Marcelo - kyynärpää kasvoihin + Alves - liioittelu
    (31' - Cronaldo - filmi tai liioittelu + Pique - jalkaan osui pallon jälkeen)
    34' - Alonso - filmi + Alves - filmi
    35' - Cronaldo - filmi
    36' - Pepe - kamppi + Sanchez - liioittelu (tosin Pepe jo ulkona)
    37' - Messi - mussutus

    Hupsheijaa: Pepe, Lass, Cronaldo, Alonso ja Alves ulos jo ennen Messin ensimmäistä korttia, jota ei tällä tiukemmalla korttienannolla olisi tullutkaan.

    VastaaPoista
  20. Ja tuon jälkeen tulee vielä:
    41' - Pepe - silmitön karatepotku rintakehää kohti
    44' - Messi - kamppi

    Pepe olisi ajettu kaksi kertaa ulos ennen Messin toista tilannetta, jossa kohde Alonso olisi ollut kentältä pois ajettuna.

    VastaaPoista
  21. Edelleen on muitakin lähetyksiä kuin tuo yksi ja niissä eri kuvakulmia.

    Oikein hyvä listan väsäsit korteista jotka olisi pitänyt jakaa. Tuossa on vain yksi ongelma: pelaaja jolla ei ole varoitusta alla, ei kuvitteellisesti voi lentää pihalle toisesta keltaisesta kortista, koska ensimmäistä ei ole.

    Toisin sanoen, jossitteluissa pitää huomioida onko pelaajalla jo varoitus. Useassa tapauksessa varoitettu pelaaja pelaa selvästi varovaisemmin.

    VastaaPoista
  22. Narsistille faktaa, katso ja ihaile:
    http://www.youtube.com/watch?v=2fvdwFYzRDo

    VastaaPoista
  23. Iniesta yritti potkaista pallon Coentraon käteen mutta ei onnistunut.

    VastaaPoista
  24. Eeppistä trollausta. En kylläkään tiedä miksi teet sitä omassa blogissasi, mutta eipä siinä.

    VastaaPoista
  25. Tämä blogi mitään trollausta ole vaan puhdasta faktaa. Kannattaisi opetella käyttämään sitä trollaus-termiä oikein.

    VastaaPoista
  26. Sanoo poika, joka käyttää alibi-syöttö-sanaa päi helvettiä.

    VastaaPoista
  27. En tiennytkään että sille on virallinen kirjoitusasu.

    VastaaPoista
  28. Alibisyöttö
    1. hätäinen syöttö viereen, jotta voi sitten selittää eli on alibi, että "en menettänyt palloa vaan se toinen" (tavallisesti)
    2. rauhallinen lyhytsyöttö, pallottelusyöttö (Messinvihaajan kontekstissa)

    VastaaPoista
  29. Jos näin on, pystyisitkö sanomaan parempaa termiä Xavin turhille syötöille? Voin toki itsekin yrittää keksiä.

    VastaaPoista
  30. http://www.youtube.com/watch?v=IBBhYrWZnFM&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=kfDSSelFhDk&feature=related

    VastaaPoista
  31. Sanoinko jo "pallottelusyöttö"? Vaihdellaan palloa vaikka sitten huvikseen tai vaikka siksi, että toinen saisi syöttettyä vapautuvaan paikkaan.

    VastaaPoista
  32. "Tämä blogi mitään trollausta ole vaan puhdasta faktaa. Kannattaisi opetella käyttämään sitä trollaus-termiä oikein. "

    - Tämä blogi on pelkkää mutuilua ja valehtelua!

    - Kannattaisi opetella käyttämään sitä fakta-termiä oikein!!!!

    VastaaPoista
  33. Onko muita määritelmiä alibisyötölle? Noi kaksi olen itse ollut huomaavinani.

    VastaaPoista
  34. trolli
    itkuisen arsenalfanin tilityksiä siitä, että miksi arsenalin lyhytsyöttöpeli ei toimi yhtä hyvin

    VastaaPoista
  35. Jotain ikivanhoja videoita eikä ensimmäisessä videossa edes ollut selvää filmiä.

    Pallottelusyöttö on muuten hyvä mutta se on vähän liian neutraali. Pitää olla repäisevämpi ja korostaa kuinka turha syöttö on. Jatkan itsekin miettimistä. Uusien termien lanseeraaminen on hauskaa.

    Tämä blogi on pelkkää faktaa. Jokainen jalkapallosta tarpeeksi ymmärtävä sen tajuaa.

    Kaikki, joiden kanssa olet eri mieltä asioista, eivät trollaa.

    VastaaPoista
  36. Pallokontrollilla voittaminen ei ole helppoa. Barca pystyy siihen Arsenal ei. Turhaa tuota pallottelua on silti kutsua miksikään hyökkääväksi pelitavaksi - tarkoituksenahan on minimoida vastustajan hyökkäysten lukumäärä ja pysäyttää vastahyökkäykset kovalla prässillä ja rikkomalla jo vastustajan omalla puolustusneljänneksellä - missä ei keltaisia kovin usein jaeta.

    VastaaPoista
  37. No pistetään nyt sit pari kommenttia vaikka meinasin jo lopettaa järjen takomisen sun päähän.

    1.Valdes: Tätä maalivahtia on ehdotettu Espanjan maajoukkueen avaukseen.......

    Ei se maajoukkue paikka muutamasta virheestä ole kiinni vaan siitä että casillas pelaa realissa ja valdes realissa samoin menee kapteeni homma suurin osa espanjalaisista näkisi puyolin kapteenina mutta kun on barcan pelaaja ei voi olla.

    2.. Sai pelata ottelussa vain Espanjan jalkapalloliiton munattomuuden vuoksi.

    kerro miten espanjan jalkapalloliitto liittyy siihen kuka pelaa barcan avauksessa lisäksi (turha tätä sulle on sanoa ) pique on nuoresta iästään huolimatta maaliman top5 puolustaja.

    3.Puyol: Cristiano Ronaldon paimentajaksi määrätty Puyol antoi Real Madridin parhaalle pelaajalle kaksi avopaikkaa

    muistaakseni vain 1 avopaikka ja lisäksi jos tosiaan oli puyolin vastuulla cronaldo nii pelas hyvin vaikka tosin ei siihen paljon vaadita että ronaldo saadaan näkymättömäksi ainoa ronaldon "suoritus" oli naurettava filmi lopussa.

    3. Alvesin epäonnistuneesta keskityksestä Fabregas pääsi puskemaan maalin.

    nii no keskityshän oli millintarkka ja lähes täydellinen ja jos toi oli epäonnistunut niin haluaisin todella nähdä mielestäsi onnistuneen.

    4.Busquets: FC Barcelonan pahin filmaaja oli yllättävän kilttiä poikaa

    Samaa mieltä oli barcan näkymättömin pelaaja.

    5.Pääsi kertaalleen yhdestä Realin pelaajasta ohi jotta pystyi antamaan alibisyötön Xaville.

    Katsoppa ottelu uudestaan huomaat että iniesta teki ennen vaihtoon tuloaan 10min sisällä 4-5 nuosua jossa realin pelaajat olivat lähinnä pujottelukeppejä. Alussa toki vähän hukassa.

    6.Ainoa kontribuutio peliin oli laukoa surkea kaukolaukaus jonka Real Madridin Marcelo ohjasi omiin.

    et voi saada maalia jos et lauo niin se vain menee osua marceloon tuuria mutta näin tänään oli kuitenkin näkyvämpi kuin esim.ronaldo.

    7.Koko äänestys on UEFA:n järjestämä, sen takia ei mitään ihmeellistä asiassa toki.

    tästä mussutuksesta olisi kiva saada joskus edes yksi kunnon fakta eikä sellaista joka on katsottu vain antibarca lasien läpi.

    8.Pelasihan Fabregas muutaman junnumatsin FC Barcelonassa

    Pelasi 5 vuotta mm. messin ja piquen kanssa joten kyllä siinä muutama ottelu kertyi.
    ja kukaan jalkapallosta ymmärtävä (sinun ja ehkä wengerin lisäksi) ei pidä fabregasia arsun vaan barcan kasvattina. Siinä näkee hyvin baarcan tason kun on varaa lähettää valioliigaa hallitsemaan tuleva pelaaja pois ja ottaa sit takas ku on vähän kokemusta ja veikkaan että tämä barcassa tiedettiin.

    9.Sanchez: Osoitti oppineensa nopeasti FC Bacelonan tavoille. Jatkuvaa filmausta, valitusta tuomarille, torikokouksissa tönimistä. Kuinka tällaisia pelaajia voi arvostaa? Epäurheilijamaisia tekoja toisensa perään ja vieläpä valmentajan selvällä tuella. Sai sentään tehtyä FC Barcelonan avausmaalin Messin surkeasta syötöstä

    eninnäkin susta jokainen messin syöttö on surkea vaikka millainen olisi, mutta sitten pääpointtiin: kumpi on sinusta hienompi/rumempi pelitapa koko ajan napit edellä uria päättäviä taklauksia viljelevä vai
    jatkuava pieni filmaus? (jätetään ääripäät busquets ja pepe pois)

    VastaaPoista
  38. 10.Messi: Maailman paras pelaaja?

    jätähän kyssäri pois niin olet kerrankin oikeassa. No mutta messi oli ylivoimaisesti eniten puolustettu pelaaja koko ajan 2-3 miehellä kiinni mutta silti pelasi noin 75% ottelusta hyvää peliä ja lisäksi alusti 2 maalia ja muutenkin pitä madridin tolloja lähinnä no.... tolloina.

    11.Lisäksi on käytössä dopingia.

    vaihda jo juttua ei tota kukaan osta.

    12.Olen harkinnut hoitoa, en näe sitä tarpeelliseksi. Muutaman vuoden päästä kaikki tajuavat asioiden olevan niin kuin sanon

    tottakai muutamien vuoden päästä barca dynastia on kaatunut ja tilalla on joku muu mutta ei se tarkoita sitä että olisit oikeassa yritä nyt se tajuta.

    13.Väitän juuri tuota mitä sanoit. Tuomariavut, filmaaminen ja UEFA:n lahjonta ovat hoitaneet kaikki tärkeät ottelut.

    naurettavaa paskaa ilman faktaa tai yhtään muuta mielipidettä.

    14.Elämässäni ei tällä hetkellä ole muuta kuin Anti-BFC. Tämä on mielestäni normaalia elämää

    no joku hullu on matemaatikko joku tietokonenero sinä taas idiotti joka uskoo valheeseen no ehkä näet sen elämänä.
    mutta onnea vaan loppuelämään jos täysin selväjärkinen olet mitä kyllä epäilen.

    15.Cristiinan pelistä tulee analyysiä ehkä seuraavan pelin yhteydessä.

    nii i et tästä pelistä kehtaa antaa mutta seuraavassa ku tulee taas pari kolme maalia heittopussia vastaan ni johan alkaa suitsutus tunnistatko sanan tasa-arvo.

    16.Kyynärpään asento paljastaa tuomarin käden menneen taskulle.

    ainakin sä uskot salaliitoihin jokaisesta vieheesta siitä pisteet mutta tällä kertaa olet vain väärässä.

    17. Iniesta yritti potkaista pallon Coentraon käteen mutta ei onnistunut.

    siis onko sun täysin mahdotonta myöntää että barca pelaaja tekee jotain hienoa?
    toi on jo sairasta toi sun lässytys joka tilanteeseen.

    18.Tämä blogi on pelkkää faktaa. Jokainen jalkapallosta tarpeeksi ymmärtävä sen tajuaa.

    tässä blogissa ei ole muuta faktaa kuin kirjoittajan tyhmyys. sulla on joskus hyviä näkökulmiaa teet itsestäsi tyhmän koska et voi myöntää että barca teki jotain oikein vaan aina pitää olla joku säälittävä selitys mm. vastustajaa ei kiinnostanut doping tai filmaus.
    Tajoatko että sua ei kukaan ota vakavasti?

    VastaaPoista
  39. > et voi saada maalia jos et lauo niin se vain menee osua marceloon tuuria mutta näin tänään oli kuitenkin näkyvämpi kuin esim.ronaldo.

    Käytä hyvä ihminen pistettä ja pilkkua, ja virkkeet aloita isolla. Eihän tuosta saa Erkkikään selvää.

    VastaaPoista
  40. Ernesto: Arsenal pelaakin kurapalloliigassa. Tuo kortteja ei herkästi jaeta hyökkäyspäässä taasen on tuomarien avustusta, koska tuollaisesta ei sanota mitään säännöissä.

    1. Ja Casillas on huomattavasti varmempi kassari.

    2. Pique otti tahallisen varoituksen mutta ei saanut pelikieltoa. Perusteluita miksi Pique muka on maailman top 5 toppari? Kyllähän ManU:ssa se taso nähtiin.

    3. 2 avopaikkaa. Toinen laukaus, toinen pusku.

    3. Tuurilla meni juuri sopivasti liian pitkäksi, Alvesillekin sattuu joskus vahinkoja.

    5. Näistä pujotteluista keskikentällä oli tuloksena...

    6. Oli se maali silti tuuria. Sitä tuuria ei käynyt Kristiinalla.

    7. Noita analyysejähän olen jo tehnytkin. FC Barcelonan pelaajat Keltainen Palli äänestyksessä jne.

    8. Aika moni muukin pelasi monta vuotta Pique:n kanssa, pointti oli?

    9. Messin syöttö tuli aivan liian taakse ja hyvin taitavalla haltuunotolla Sanchez sen mukaansa sai.

    Filmaus on rumempaa ja se provosoi noihin taklauksiin.

    10. Messihän oli täysin näkymätön suurimman osan ajasta. Vastassa oli Real Madrid jota vastaan Messin pitäisi pystyä tekemään paljon enemmän.

    11. Tuo ainakin on faktaa, sitä et voi kiistää.

    12. Se tarkoittaa juuri sitä että olin oikeassa.

    13. Johan näitä analyysejä on tullut mutta laitetaan jatkossa vielä lisää.

    14. Kiitos vaan, selväjärkinen olen. Ja edelläkävijä.

    15. Olen sovinisti.

    16. Jaa-a, moni muukin näki hidastuksesta kuinka käsi meni taskulle, eri kuvakulma btw.

    17. No tuohan oli selvä tapaus, Coentraon kädestä ei mennyt monella sentillä ohi.

    18. On ymmärrettävää ettei edelläkävijöitä heti arvosteta. Totuus tulee kuitenkin ilmi lopulta.

    VastaaPoista
  41. "Tämä blogi mitään trollausta ole vaan puhdasta faktaa. Kannattaisi opetella käyttämään sitä trollaus-termiä oikein."

    Sanoo henkilö joka kirjoittaa:

    "Anti-Barcelona Fan Club (Anti-BFC)
    Anti-BFC vala: Omistan elämäni taisteluun FC Barcelonaa vastaan."

    Tämä on vieläkin eeppisempää.

    VastaaPoista
  42. Ja mikäs tuossa oli se trollaus? Siinä että tuollainen vala on olemassa?

    VastaaPoista
  43. Menkää kaikki katsomaan, miten tuon trollin saa hiljaiseksi. Ylen foorumeissa nimimerkki Luckycharm on käynyt läpi parissa keskustelussa kaikki tämän blogin pitäjän logiikkavirheet ja yksisilmäisyydet. Mikäli oikeasti haluatte taistella tätä hemmoa vastaan, tehkää se kunnolla

    VastaaPoista
  44. "Anti-BFC vala: Omistan elämäni taisteluun FC Barcelonaa vastaan."

    Hehheh, semmonen kaveri.

    Edellisen kirjoituksen kommenteista:

    "Ei välttämättä tarkoita, myös tuomariapuja oli paljon ja tuuria. Tosin eihän Realia kiinnostanut enää Marcelon maalin jälkeen tippaakaan."

    Ylen kommenttipalstalta (http://yle.fi/urheilu/lajit/jalkapallo/ulkomaat/2011/12/mourinho_barcelona_oli_onnekas_3095219.html):

    "Eikä REalia enää paljoa kiinnostanut kahden maalin tappioasemassa."
    "Sanoin että Realia ei kiinnostanut kahden maalin tappioasemassa. Yhden maalin tappioasemassa Realilla oli loistopaikka, joten millä tavalla se taktiikka toimi?"

    Eli siis, missä vaiheessa se kiinnostus nyt lopahti?

    VastaaPoista
  45. Real Madrid pelaaja-arvioita madridistojen suurimmalta blogilta:
    Ensiksi blogin pitäjän tekstiä:
    The first person I want to talk about is Cristiano. What can I say, I am not pissed with him, or calling for him to benched like many extremists are, but I am just disappointed. Not upset, just terribly disappointed. He is our best player, and so much is expected from him. To set him apart from the great players to the legends, it is in matches like these that these best players, these leaders carry their teams. And he did not. Holding him responsible for not converting chances sounds criminal, but aren’t we as fans allowed to set that high standards to those that we bank on most? More than the chances, he was just not influential at all. I don’t know what it is with big matches or clasicos, its a different Cristiano. Does he put too much pressure on himself? Or does he simply not have the mental strength? I think the latter is too harsh, and hence I’ll choose to pick the former. Take a moment to think back why Cristiano fails often in big situations, definitely worth chewing on.

    VastaaPoista
  46. Lyckycharm jätti useita asioita huomioimatta jotka on blogissa perusteltu laajasti. Hyvä yritys mutta ei onnistunut.

    Kiinnostus pitkälti lopahti Marcelon maaliin, lopullisesti petturin maaliin. Tuossa oli kyse myös siitä kuuluisasta taktiikkamuutoksesta, joka mukamas aiheutti Marcelon maalin ja auttoi Barcelonan voittoon.

    VastaaPoista
  47. jatkuu...
    Bloggari:
    Ultimately, there was nothing wrong with the referee, no diving, no play acting nothing, no excuses for any of us except that we weren’t good enough.

    Fanit:
    "I'm gonna keep saying this over and over...the only RM problem is CR7...He puts all RM players under the pressure to pass him the ball ...He's a show and selfish player..never been a teamplayer..so how can u expect such a character to play along with Benzema and Ozil who give their heart to the team and provide fantastic assests to the others?!!Go back and watch the few games when this CNT was injuried...see how OZIL mastered the game,how Benzima,alonso, Higuain and Di played without pressure...Mou for god Sake,Bench this flop for once against Barca and u will see the difference"

    VastaaPoista
  48. jatkuu...

    "1. Ronaldo's Anxiety - He s simply too anxious and nervous against barcelona. Somebody needs to get the guy to relax, tell him to just go out and play and have fun. Certainly disappointed with his performance but no way will i say anything stupid like he needs to be dropped etc etc. The problem is not so much down to ability but mentality."

    "Barca have the mental edge over us."

    "It's crazy to think that after you spent so much money and brought the so called most special manager in earth and put so much mental and physical effort... you end up getting tiki taked in your own home. That is so humiliating"

    "Madrid didn't have that many clear chances they missed. In fact, only Ronaldo's skyshot, Ronaldo's header and Kaka's saved attempt. That's all...Barcelona had more clear chances missed and scored three."

    VastaaPoista
  49. Hey Aivopieru, mitä vittua sä vikiset siitä Xavin maalista?
    Paljonko olisi ollut lopputulos ilman Benzeman ja Xavin lahjamaaleja?
    Nih

    VastaaPoista
  50. Mahtavaa selittelyä Kristiinasta joka teki viime kaudella enemmän liigamaaleja kuin Özil, Benzema ja Higuain yhteensä.

    Barcelonallahan tuossa ei selviä maalipaikkoja ollut juuri enempää.

    Ihan kuin maalit eivät vaikuttaisi siihen miten joukkue pelaa? Lapsellisia tuollaiset laskut. Lisäksi Xavin maali oli puhdasta tuuria, Realin maalissa Valdes mokasi raskaasti, ei siis tuurimaali.

    VastaaPoista
  51. Mitä sä alat vetään tähän jotain viime kautta, kun puheet on ihan vain ja ainoastaan Kristiinan viime Clasico suorituksesta? Onko noin vaikeata pysyä aiheessa?
    Eikö olekin mukavaa kun sentään madridistat pystyvät pysymään asiassa ja analysoimaan objektiivisemmin, mikä meni pieleen, kuin yksinäinen Aivopieru Suomesta, jolla katkeruus on syönyt sisältä viimeiset 3 vuotta sen viimeisenkin järjen hivenen.
    No kerros nyt miten se viime kauden maalimäärä pitäisi nostaa Kristiina parrasvaloihin, puhuttaessa hänen Clasico suorituksestaan? Tai vaikka kaikista niistä lol

    VastaaPoista
  52. "Ihan kuin maalit eivät vaikuttaisi siihen miten joukkue pelaa?"
    Jep, Barcan ollessa alussa katastrofimaalin takia häviöllä ei loppunut kiinnostus.
    " Realin maalissa Valdes mokasi raskaasti, ei siis tuurimaali."
    Madrid bloggarin tekstistä:
    We were donated a goal in the first minute. Valdes’ obsessive short passing cost him, and we almost, almost messed that up as well, thankfully Benz slotted it home.
    Itse kirjoitin aikaisemmin:
    " ilman Benzeman ja Xavin lahjamaaleja?"

    VastaaPoista
  53. lisää madridistaa:
    "We can criticize Cristano, Ozil, Kaka, Khedira...etc, all I seen is a champs team vs a team who still living in his shadow, I know we real madrid can't live with this fact because we as a club and fans just always want to see ourself at top because we simply Real Madrid, but right now we have to live with the fact that we are just inexperinced club when it comes to playing Barcelona, we brought Mourinho to change THIS, he did ONE it time just one time in CDR final."

    VastaaPoista
  54. Missä oli Kristiina kun häntä tarvittiin?
    Oh wait eihän hän voinut olla yössä koska hänhän on se "isojen pelien" pelimies lol...

    "WE NEED A LEADER, WE NEED SOMEONE TO PICK US UP, WE NEED A HIERRO, A RUD A RAUL, WE NEED A GUY WHO CAN PICK US UP WHEN WE ARE DOWN, NOW IT IS OUR MISSION TO FIND HIM. That guy was Cristano in Valencia game, but yesterday he was a shadow of himself, to the point I was wondering if this is Cris that we seen every week.
    About referee, hello! It is Liga, of course the referee will never be up to bar, but he didnt influence the result, soo whatever."

    VastaaPoista
  55. Sen takia otan viime kauden että se vaikuttaa myäs tämän vuoden Clasicon suoritukseen. Muut eivät pysty ratkomaan pelejä -> Kristiina ottaa liikaakin vastuuta. Yksinkertaista.

    Barcalta ei loppunut kiinnostus koska ottelua oli vielä 89 minuuttia jäljellä.

    Lahjamaali ja tuurimaali ovat eri asioita.

    VastaaPoista
  56. "Sen takia otan viime kauden että se vaikuttaa myäs tämän vuoden Clasicon suoritukseen"
    lol, no eikös se tarkoita että Kristiina olisi pitänyt olla paremmassa vedossa kuin kukaan koskaan ja silti kulki yössä?
    Ei näyttänyt olevan yksinkertaista...

    Oliko se standardi kiinnostuksen minuuttiraja missä?

    Lahjamaali ja tuurimaali ovat sama asia. Molemmat ovat tulleet vastustajan mokailusta.
    Itsehän et edes pystynyt perustelemaan lol.

    Menikö tämä ohi?
    "We were donated a goal in the first minute. "

    Sulla poika on edessä kova urakka saada ne miljoonat madridistat ja toimittajat uskomaan että Kristiina ei kuulemma epäonnistunut isossa pelissä, good luck with that haha...

    VastaaPoista
  57. Ei vaan Kristiina on ratkaissut niin monta ottelua että tällä kertaa meni lataus yli.

    Lahjamaali: pelaaja mokaa paineettomassa tilanteessa ja pallo menee maaliin.

    Tuurimaali: pelaaja mokaa ja pallo menee maaliin.

    Yksittäinen mielipide, ei muuta.

    Ei Kristiina ollut edes kentän huonoin pelaaja.

    VastaaPoista
  58. Realin maali: Di Maria potkasee kohti Benzemaa ja Sergio pääsee väliin, josta pallo tuurilla Özilille joka potkasee kohti maalia ja taas pallo osuu Sergioon, josta pallo tuurilla Benzemalle. Joten yhtälailla tuurimaali kuin Xavinkin. Turha puhua mistään muusta!!! Eri asia ollut se, jos Valdes olisi suoraan potkaissut Benzemalle ja hän olis siitä tehnyt maalin.

    1-3 tilanteen jälkeen Realilla ei loppunut kiinnostus, 1) peliähän oli jäljellä 24min + risat, 2) tasapeli olisi hyvä tulos Realille ja hyvät mahkut vielä osua 2 krt 24min:ssa, 3) loistopaikat (Higuain, Kaka, Ronaldo), jotka Madrid loi Cescin maalin jälkeen ja se prässi + Iker oli koko ajan kiireessä pistään pallon peliin. Jos pelaajia ei kiinnosta, ni peli ei ole tuollaista. Eli Realia kiinnosti selvästi!!!

    Niin kauan kun elät omassa todellisuudessasi ei tästä blogista tule ikinä mitään. Et saa IKINÄ ketään puolellesi niin kauan kuin mutuilet ja valehtelet. Jos ottasit kriittisen, mutta objektiivisen näkökulman arvioida Barcaa ja sen pelaajia, voisit saada mukaan muitakin faneja kuin yhden mielikuvituskavereistasi.

    VastaaPoista
  59. "Ei vaan Kristiina on ratkaissut niin monta ottelua että tällä kertaa meni lataus yli."
    Pitikö tuostakin asiasta vääntää sitten näinkin kauan?
    Eikö olisi ollut vain helpompi myöntää heti alkuun että Kristiinalla ei taaskaan pää kestänyt isossa pelissä?

    "Lahjamaali: pelaaja mokaa paineettomassa tilanteessa ja pallo menee maaliin.
    Tuurimaali: pelaaja mokaa ja pallo menee maaliin."
    Miksi toistat asioita?

    "Yksittäinen mielipide, ei muuta."
    Mielipide josta muutkin madridistat ovat samaa mieltä. Sinun mielipiteistä ei ole KUKAAN samaa mieltä

    "Ei Kristiina ollut edes kentän huonoin pelaaja."
    Voivoi...häneltä odotettiin eniten...ei poista sitä tosiseikkaa että häneen ne miljoonat madridistat olivat eniten pettyneitä.

    VastaaPoista
  60. Jaahas, katsotaan mitä täällä on perusteltu muuten kuin logiikatomuudella. Menee hetki, että luen tämän analyyttisesti läpi ja osoitan armotta logiikkavirheet.Jatkoa siis seuraa..

    VastaaPoista
  61. Benzema potkaisi pallon suoraan maaliin, ei toisen pelaajan kautta. Tilanne myäs lähti selvästä virheestä.

    24 minuutissa on aika kiire tehdä 2 maalia kun vastustaja vain puolustaa, varsinkin Realille.

    Ikeriä tietysti kiinnosti kuten aina. Muita ei pahemmin.

    Kuten olen sanonut, edelläkävijät harvoin ovat suosittuja.

    Kristiinalla oli kaksi hyvää paikkaa, jotka missasi, mutta eihän tuosta surkeaa suoritusta saa millään.

    Koska tuurimaali ja lahjamaali vaikuttivat olevan eri asioita.

    Edelläkävijöiden kanssa harva on samaa mieltä, kunnes totuus paljastuu.

    Odotettiin eniten joo, mutta jos pelaaja ei ratkaise yhtä ottelua kun on ratkaissut 50, niin kohtuutonta kritiikkiä yhtä pelaajaa kohtaan.

    Luckycharm: Voisit vaikka katsoa nuo Keltainen Palli -äänestyksen kolme juttua. En malta odottaa aikaansaannostasi.

    VastaaPoista
  62. ""Ei Kristiina ollut edes kentän huonoin pelaaja."
    Helposti oli, kun otetaan huomioon ne viime ja tän kauden maalit eli missä vireessä kaveri on ja se että missaa joukkueensa kaksi parasta paikkaa.

    VastaaPoista
  63. "Odotettiin eniten joo, mutta jos pelaaja ei ratkaise yhtä ottelua kun on ratkaissut 50, niin kohtuutonta kritiikkiä yhtä pelaajaa kohtaan."
    Voivoi, kyllä Messiäkin kritisoitaisiin, jos vaan sattuisi joskus epäonnistumaan kovissa peleissä.

    VastaaPoista
  64. "Benzema potkaisi pallon suoraan maaliin, ei toisen pelaajan kautta. Tilanne myäs lähti selvästä virheestä."
    Ei mitään tekemistä sillä faktalla että Barca oli parempi ja ansaitusti voitti.

    "Voisit vaikka katsoa nuo Keltainen Palli -äänestyksen kolme juttua. En malta odottaa aikaansaannostasi."
    Ei mitään tekemistä sillä faktalla että Barca oli parempi ja ansaitusti voitti.

    "Kristiinalla oli kaksi hyvää paikkaa, jotka missasi, mutta eihän tuosta surkeaa suoritusta saa millään."
    Voisiko saada niitä perusteluja tuon mutuilun sijaan?

    VastaaPoista
  65. Ahaa eli suoritusta nostaa tai laskee se miten pelasi aiemmissa otteluissa?

    Messiä ei kritisoida koskaan, ei vaikka epäonnistuisi. Sehän se olennainen asia onkin.

    Perusteluja on tullut jo iso kasa.

    VastaaPoista
  66. "Benzema potkaisi pallon suoraan maaliin, ei toisen pelaajan kautta. Tilanne myäs lähti selvästä virheestä."

    - Aivan, tilanne lähti virheestä, mutta ilman tuuria Benzema ei olisi saanut palloa. Onko tätä faktaa vaikea myöntää?

    "24 minuutissa on aika kiire tehdä 2 maalia kun vastustaja vain puolustaa, varsinkin Realille. Ikeriä tietysti kiinnosti kuten aina. Muita ei pahemmin."

    - 24min kerkeää tehdä helposti 2 maalia, siihen ovat pystyneet heikommatkin joukkueet kuin Real Madrid. Vain Ikeriä kiinnosti? Ikerkö noi maalipaikat loi ja prässäsi 1-3 tilanteessa? HAHAH. Pelaajia kiinnosti. Onko tätä faktaa vaikea myöntää?

    VastaaPoista
  67. "Ahaa eli suoritusta nostaa tai laskee se miten pelasi aiemmissa otteluissa?"

    Tämähän on ollut Messin-vihaajien perustelu Messin maajoukkuepeleistä.

    Muistaakseni Messin maalia Porto-pelissä sanoit tuurimaaliksi. Vaikka pallo ei mennyt vastustajasta maaliin.

    Olisi mielenkiintoista kuulla, mikä Marcelosta tekee petturin. Sekö, että yrittäessään torjua palloa osuukin siihen vain osittain?

    VastaaPoista
  68. "Ahaa eli suoritusta nostaa tai laskee se miten pelasi aiemmissa otteluissa?"
    Aivopieru aikaisemmin: "Sen takia otan viime kauden että se vaikuttaa myäs tämän vuoden Clasicon suoritukseen."
    Koita nyt päättää mitä mieltä olet ja milloin...

    Itselläni ja miljoonilla madridistoilla pointti on kuitenkin se että Ronaldon vireellä ja noista paikoista olisi pitänyt tehdä maali, mutta kun pää ei kestä kovissa peleissä.

    "Messiä ei kritisoida koskaan, ei vaikka epäonnistuisi"
    Älä nyt taas kiukuttele kuin pieni lapsi, puhe oli kovista peleistä, joissa Messi onnistuu, Kristiina ei.

    "Perusteluja on tullut jo iso kasa."
    Paskat ole, taas nähdään että ei pojalla vaan ole munaa lähteä analysoimaan liimatukan peliä.

    VastaaPoista
  69. "Anti-BFC vala: Omistan elämäni taisteluun FC Barcelonaa vastaan."
    Ei tällasella omistautumisella vielä kuuhun mennä...ei voi kestää näin kauan saada vastauksia.

    Suosittelen valan uusimista tyyliin "Omistan elämäni taisteluun Barcaa vastaan, aina kun näkökenttäni on palautunut normaaliksi Barcan aiheuttamien kyyneleiden jäljiltä ja katkeruusvapina on lakannut"

    btw, Messi jälleen kovassa pelissä liekeissä, heti avausmaali!
    Barcasta tulossa jälleen Maailman paras seurajoukkue, ei ainoastaan Euroopan paras.
    Visca el Barca!

    VastaaPoista
  70. "Menkää kaikki katsomaan, miten tuon trollin saa hiljaiseksi. Ylen foorumeissa nimimerkki Luckycharm on käynyt läpi parissa keskustelussa kaikki tämän blogin pitäjän logiikkavirheet ja yksisilmäisyydet. Mikäli oikeasti haluatte taistella tätä hemmoa vastaan, tehkää se kunnolla"

    En minä ainakaan halua taistella trollia vastaan; päinvastoin tämä blogi tuo aina hyvät naurut kun niitä tarvitsen. Ei kai täällä oikeasti ole ihmisiä jotka ottavat jotain irti tästä blogista!? Kammottaa ajatus.

    BTW, "kaydä läpi logiikkavirheet ja yksisilmäisyydet" on huono tapa taistella trolleja vastaan koska he eivät puhu asioista järjellä tai logiikalla. Trollin tavoite on saada mahdollisimman paljon puhetta, joka sisältää mahdollisimman vähän asiaa, aikaan. Siihen nähden paras tapa "taistella" on jättää vastaamatta trollin sanomisiin, mutta selvästikkin se ei ole tapahtumassa täällä.

    VastaaPoista
  71. Sillä ei ole merkitystä, koska Barcelonan maalissa Xavi sekä sai pallon tuurilla että sai tehtyä maalin tuurilla.

    Aika harvoin joukkue tekee 24 minuutissa 2 maalia.

    Porto pelissä pallo tuli Messille joka ei edes yrittänyt saada palloa tilanteessa haltuunsa, se oli tuuria. Petturilla tarkoitin Fabregasia. "Kiinnostus pitkälti lopahti Marcelon maaliin, lopullisesti petturin maaliin."

    Tuolla perusteella aika harvalla futarilla kestää pää pahassa paikassa, tulee niitä hasseka muillekin. Messi oli viime pelissä surkea, ei hänkään onnistunut kovassa paikassa.

    Joku seurajoukkueiden MM-höntsä ei kovaa peliä ole nähnytkään.

    Tiedoksesi että trolli ei yleensä osallistu keskusteluun. Tässähän niin tapahtuu, eikun...

    Opetellaan käyttämään sitä trolli termiä oikein.

    VastaaPoista
  72. Opetellaan käyttämään sitä trolli termiä oikein, trolli.

    VastaaPoista
  73. "Sillä ei ole merkitystä, koska Barcelonan maalissa Xavi sekä sai pallon tuurilla että sai tehtyä maalin tuurilla."
    Sillä ei ole mitään merkitystä Barcan voiton kannalta vaikka Xavi sai maalinsa tuurilla.

    "Aika harvoin joukkue tekee 24 minuutissa 2 maalia."
    Madrid on tehnyt sitä tälläkin kaudella useita kertoja jo

    "se oli tuuria."
    Mielipide

    "Tuolla perusteella aika harvalla futarilla kestää pää pahassa paikassa"
    Ronaldolla ei edelleenkään, kovissa peleissä...heittopusseja vastaan nuo kaksi varmaa paikkaa olisi pannut heittämällä sisään, kovassa pelissä pää ei vaan kestä.

    "Joku seurajoukkueiden MM-höntsä ei kovaa peliä ole nähnytkään"
    Vaisu mielipide

    "Tiedoksesi että trolli ei yleensä osallistu keskusteluun."
    Itse en pidä sinua trollina, on se kyllä huomattu että ihan tosissaanhan sä tätä naurublogia vedät. Ihmettelen vaan että tuollaisellakin vihan ja katkeruuden määrällä olet vielä kykenevä saamaan tekstiäkin aikaiseksi, kiitos niistä :D

    VastaaPoista
  74. On se silti tuurimaali. Niin vastustajan johtaessa 2 maalilla? Kaikki asiat ovat pohjimmiltaan mielipiteitä. Ronaldon mokailuhan saattoi olla vain tuuria. Tämä ei ole naurublogi vaan edelläkävijän blogi.

    VastaaPoista
  75. Jos ei pää kestä tehdä 90minuutissa paikoista maalit niin minkäs sille mahtaa.
    "Kaikki asiat ovat pohjimmiltaan mielipiteitä."
    Sinun ollessa kyseessä kyllä. Faktojen ollessa kyseessä ei...ja no mitäpä noin sekavaan heittoon nyt edes tarvitsisi vaivautua vastaamaan.

    " Ronaldon mokailuhan saattoi olla vain tuuria."
    Joo tuurillahan elämässä vain selviää...lol

    VastaaPoista
  76. Pohjimmiltaan kaikki asiat pohjautuvat tuuriin.

    VastaaPoista
  77. Tämä ei ole naurublogi vaan edelläkävijän blogi.


    sä siis oikeasti elät siinä uskossa että kun barcan valtakausi loppuu joskus niin se tarkoittaa että sä olit oikeassa?

    hei mun iso iso iso iso isä oli barca fani 50-60 luvulla ja kritisoi aina realin peliä vaikka ne voitti 99 ottelua 100:sta no mut hei oli se varmaan sit oikeassa ja edellekävijä koska seuraavaan menestys dynastiaan kului aikaa 35vuotta.
    PS hahahahahahahhaaa

    VastaaPoista
  78. Barcelonan "valtakauden" loppuessa havaitaan kuinka riippuvainen se oli tuomareista ja filmistä.

    VastaaPoista
  79. Barcelonan "valtakauden" loppuessa havaitaan kuinka riippuvainen se oli tuomareista ja filmistä.

    ja saiskos kysyä kuinka tämä huomataan?

    VastaaPoista
  80. Hyvällä pelaajallahan pitää olla tuuria ja mitä siihen komeaan, rikkaaseen ja lahjakkaaseen puudeliin tulee niin aina flopannu isoissa peleissä. Niin manun kuin realin paidas.
    Tämän hetken pahin filmaaja on Di Maria.

    Petturi? Miksi Fabregasin olisi pitänyt jäädä joukkueeseen jossa ei voi voittaa mitään?
    4kk Barcelonassa ja enemmän pokaaleita kuin koko Arsenal uransa aikana.

    Wenger on menneen talven lumia. Arsenal tarvii uuden valmentajan jolla on MUNAA tehdä ratkasuja ei itkee kuten Wenger ja messinvihaaja.

    VastaaPoista
  81. Ja mitä Messin maajoukkue uraan tulee niin, eri rooli (Pelintekijä) ja ei ole Messin syy jos Realin miehet (Di maria Ja Higuain) tarvii 10 syöttöä Messiltä osuakseen edes kerran tyhjään maaliin.

    VastaaPoista
  82. Jos/kun Barcelonan valtakausi jonain päivänä päättyy niin, ainoa asia mikä jopa messinvihaajalle selviää on se miten kaunista ja uniikkia Barceloonan peli on/oli.

    VastaaPoista
  83. Mistähän tuo messinvihaaja saa elämäänsä sisältöä jos Barcelonan valtakausi päättyy? Alatko seuraavaksi kiukutteleen miksi naapurilla on muija ja mulla ei? Vaikka oon älyllisesti muiden yläpuolella ja tiedän kaikesta kaiken.

    VastaaPoista
  84. Huomataan kun joku arvostettu asiantuntija ottaa huolekseen selvittää asian.

    Petturi koska syötti FC Barcelonan avausmaalin toisessa osa-ottelussa.

    Wenger pitää taloudesta kiinni, se on vaikeaa.

    Higuain osuu aika hyvin Real Madridissa, taitaa olla Messin syötöt huonoja vaan.

    Eiköhän Barcelonan valtakauden päätyttyä ja/tai Messin lopetettua keksitä uusi hypetyksen aihe jota voi alkaa vihaamaan.

    VastaaPoista
  85. Eiköhän Barcelonan valtakauden päätyttyä ja/tai Messin lopetettua keksitä uusi hypetyksen aihe jota voi alkaa vihaamaan

    voi jeesus et ihminen voi olla tyhmä nyt sä paljastit ettet sä mikään totaali anti-barca oo vaan pilkkä kateellinen teini joka haluu pätee asiasta vaikka oikeasti sitä ihannoi.

    ps. pitästöhän munki tehä anti lady gaga blogi:D:D

    VastaaPoista
  86. En sanonut että silti lopettaisin FC Barcelonan vihaamisen, enhän? Eiköhän Messiä hypetetä pieni ikuisuus kuten Maradonaa esim.

    VastaaPoista
  87. En sanonut että silti lopettaisin FC Barcelonan vihaamisen, enhän?

    annoit vahvasti ymmärtää

    VastaaPoista
  88. En. On monia asioita joita olen joskus kauan sitten vihannut, ja vihaan edelleen. Niihin ei enää törmää kuin harvakseltaan. On myös odotettavissa ettei Messi jatka kovin näkyvässä roolissa jalkapallon parissa ja sen takia Messin vihaamisen tarve vähenee huomattavasti Messin lopetettua uransa. Sitten voi ottaa uuden vihaamisen kohteen, kun Messin ja FC Barcelonan vihaaminen ei vie enää aikaa juuri ollenkaan.

    VastaaPoista
  89. Elkää ruokkiko peikkoa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.