tiistai 6. joulukuuta 2011

Mestarien liigan pelleilyt osittain päätökseen

FC Barcelonan junnutiimi pöllytti Mestarien liigan lohkovaiheen turhinta joukkuetta, BATE Borisovia, 4-0. BATE sai 0 laukausta kohti maalia. Muutenkin Mestarien liigan lohkovaiheesta voidaan nostaa monta joukkuetta esiin vaikka neljän lohkon ottelut pelataan vasta huomenna.

Valencian taso ei vaan riitä kovissa peleissä. Tänään Kurapalloliigan Chelsea pisti Rantapalloliigan kolmosta tylysti pataan 3-0. Jotkut ilmeisen tosissaan uskoivat Valencian jatkopaikkaan. Tämä viimeistään todistaa Rantapalloliigan tason olevan hyvin kaukana Kurapalloliigan vastaavasta ja Rantapalloliigassa olevan tasan kaksi kovaa joukkuetta. Espanjan neljäs edustaja Villarreal on ollut naurun aihe Mestarien liigassa viidellä tappiolla.

Mestarien liigan alkulohkojen säälittävimmän joukkueen titteli menee ilman muuta Portolle. Jos lohkossa pelaavat Porton lisäksi mahtijoukkueet Zenit, Apoel ja Shakhtar, vaatii melkoista venymistä Portolta jäädä ulos kahden joukosta. Porto pystyi siihen ja samalla sinetöityy Euroopan liigan taso. Portohan voitti viime kaudella Euroopan liigan ja nyt kolme heittopussia olivat liikaa.

31 kommenttia:

  1. AC Milan have become the 1st team ever in the #UCL to be leading by 2 goals as late as the 88th minute and still not win. #CL

    Barcelona's +16 is the best goal difference ever in the group stage in the history of the CL

    Top goalscorers Barca under Guardiola: Messi 165 goals - Pedro 50 - Eto'o 36 - Villa 32 - Henry 30 - Bojan 29 - Xavi 27 - Zlatan 22

    Barcelona scored 20 CL goals this season, equalling the record in a group stage of Man United (1998/99)

    Barcelona has now scored 75 goals in the 25 official games of this season.

    Cuenca: 8 matches with the first team, 6 starts, 2 goals and 4 assists... not bad!

    Barcelona is the first team ever in to score in 28 consecutive European games, surpassing West Ham United

    9 homegrown players have started the game for Barcelona. All bench players play(ed) at youth teams too
    Osa vaihtomiehistä oli jopa B-tiimin vaihtomiehiä...

    Barcelona have faced just 7 shots on target in the CL this season, half as many as any other side

    The average age of Barcelona's 10 outfield players in tonight's line-up is 21,4 years

    73.1% - Barcelona have averaged 73.1% possession in the Champions League this term; the highest percentage in the competition. Control.

    Lionel Messi has scored 25 goals in his last 23 Champions League starts for Barcelona

    44 - Only APOEL (32) have attempted fewer shots than Arsenal in the Champions League this season.

    Chelsea: Have had the most shots on target in the Champions League this season (48), but have scored the 5th most goals

    Chelsea have dropped the most points (7) from winning positions in the Champions League this season

    142 – Passes per 90 minutes by Xavi in the CL this season, 43 more than any other player

    Wenger (Arsenal Coach): "At the moment I would say in Europe there are two super favourites – Barcelona and Real Madrid."

    John Benjamin Toshack (ex-Liverpool): "I've never seen a team play like this Barcelona. It's the result of many years of hard work." [sport]

    Toshack (ex-coach Real Madrid): "Messi is extraordinary, especially at age 24... My god! He's the best player I've ever seen" [sport]

    How to dribble and create space like Xavi, Iniesta and Messi: http://www.youtube.com/watch?v=0AiyUfxId90

    Muista varata nenäliinoja Clasicoon, sehän on jo ovella...

    VastaaPoista
  2. Totta puhut että nuo tyhjänpäiväset joukkueet saatiin ulos kunnon liigasta. mm tämän sinun niin hienon kurapalloliigan ykkönen ja kakkonen

    VastaaPoista
  3. Mites nyt kun kurapalloliigan kaksi parasta tippui?

    VastaaPoista
  4. On sillä rahaa, on. Ensin käytetään pelaajiin, sitten voiteluun. Uefan suosikkia vastaan tehdyt kaksi maalia hylättiin.

    VastaaPoista
  5. Tämä vain osoittaa Kurapalloliigan kovan tason. Joukkueet joutuvat panostamaan siihen täysillä niin kovassa otteluruuhkassa ei ole varaa panostaa Mestarien liigaan.

    Ja nämä maalien hylkäämiset auttoivat "UEFA:n suosikkia" miten?

    VastaaPoista
  6. "Tämä vain osoittaa Kurapalloliigan kovan tason. Joukkueet joutuvat panostamaan siihen täysillä niin kovassa otteluruuhkassa ei ole varaa panostaa Mestarien liigaan."

    Tuo nyt oli jo maailman huonoin selitys. et kai sä ala jo väsymään?

    VastaaPoista
  7. Tuo oli ehkä paskin selitys. Miks joku Manuki satsais enemmä johonki Aston Villaan ku mestareitten liigasta jatkoon pääsyyn ?
    Ei oo järjellä siunattu.

    VastaaPoista
  8. Sehän on hyvä selitys. Onhan se ihan eri asia pelata viikosta toiseen 2 kovaa ottelua Kurapalloliigaa siinä missä Rantapalloliigan kärkijoukkueet pelaavat yhden.

    ManU satsaa koska haluaa päästä ensi vuonnakin Mestarien liigaan. Se on kauden ehdoton päätavoite, eikä mikään itsestään selvä asia enää.

    VastaaPoista
  9. Nyt nähtiin näiden selittelyiden kohokohta. Manchesterin joukkueiden putoaminen kertookin Valioliigan kovasta tasosta. HAHAHAHAHAAAAAA!

    VastaaPoista
  10. "ManU satsaa koska haluaa päästä ensi vuonnakin Mestarien liigaan. Se on kauden ehdoton päätavoite, eikä mikään itsestään selvä asia enää. "

    miksi ihmeessä he haluavat lisää niitä pelejä kun siellä kuraliigassakin on jo ihan tarpeeksi kaikkien cuppien lisäksi. ootko huomannu sellaista asiaa että myös voittamalla tämän CL niin pääsee automaattisesti ens vuonna mukaan? huomattavasti vähemmällä ottelu määrällä olis siihen päässy kun nyt keskittyä joka peliin omassa liigassa. ja muutenki sä puhut ittes täällä pussiin koko ajan. mm espanajan liigassa ei ole kuin kaks huippu kovaa joukkuetta ja sitten sinusta se barca on ihan nolla. mikä joukkue se toinen. luulen tietäväni että toinen mikä tarkoitat on real madrid.

    Ja oletko sellaista huomannu että esim ManU on aika isossa veloissa niin miksi ihmeessä he eivät haluais liigaan josta sais miljoonia pärjäämällä siellä? Monissa jutuissa huomannut sellaista että nämä joukkueitten omistajat puhuu sellaista että CL on rahallisestikkin erittäin tärkeä liiga ja siellä pitää talouden takia pärjätä. Mutta eihän tietty sillon sinun mielestä kun nämä sinun ihannoimat joukkueet sieltä tippuu. yritä nyt kerranki myöntää että ManU oli surkea jos ei tollasesta lohkosta selviä jatkoon ja sillä hyvä eikä siinä ole mitään muuta seliteltävää ettei kiinnosta tai mitään muutakaan

    VastaaPoista
  11. Mitä enemmän kovia pelejä kansallisessa sarjassa, sitä vähemmän pystyy keskittymään Mestarien liigaan. Ja toisin päin. Takavuosien Liverpool hyvä esimerkki asiasta.

    Mestarien liigasta saa paljon rahaa. Mestarien liigan voitto on vähän vaikea koska UEFA kuitenkin järjestää IhQBarcan mestariksi. Siihen ei kannata luottaa. Kysehän on Espanjan liigasta, jossa kaksi joukkuetta on ylitse muiden. Arvaa mitkä. Euroopan tasolla siellä on vain yksi kova.

    Mestarien liigasta ei loppujen lopuksi niin hirveästi tuloja saa että kannattaisi riskeerata Kurapalloliigan kolmos/nelossija sen tieltä pois. Pelkkä Mestarien liigan lohkovaiheeseen pääsy tuottaa pirusti pätäkkää, se tulo on pakko saada. Muut ovat bonusta.

    MaUn oli surkea ja olenkin muualla koko syksyn haukkunut Fergusonia. Eipä siitä mitään tullut kun kuulemma takavuosien saavutukset olivat kovat. Eivätpä tunnu nekään painavan enää.

    VastaaPoista
  12. ihme selityksiä kyllä löytyy. hyvä ja iso joukkue pystyy kamppaileen pitkälle CL:ssä ja omassa kanssallisessa liigassa. huvittavia nuo sinun selitykset ei voi muuta sanoa. ja toki se on ihan sama jos ottaa lohko vaiheesta noin 15me kun että voittais koko kisan ja saa noin 50me, että tuolla erolla paikkaa parikin tyhjän päivästä isoa hankintaa mitä joukkue on kesän aikana tehnyt

    VastaaPoista
  13. " Joukkueet joutuvat panostamaan siihen täysillä niin kovassa otteluruuhkassa ei ole varaa panostaa Mestarien liigaan."

    Hmm...funny, itse en löydä mistään päin internettiä kenenkään ManUn tai Cityn organisaatiosta sanovan samaa...

    VastaaPoista
  14. "Mestarien liigasta ei loppujen lopuksi niin hirveästi tuloja saa että kannattaisi riskeerata"

    By winning the Premier League a club would net £9.7m in prize money. The club would have also received £8.9m for being in the league, £340,000 or £250,000 for each live Sky game of which there are 38 (dependent on timing and whether pay-per-view game) and overseas TV, sponsorship and licensing money equating to around £4.02m. So in total the Premier League champions would gain in the region of £34m.

    Any team successfully getting through the group stages and knockout matches to reach the Champions League final and then go on to win the competition would have earned a colossal prize fund of 40m Euros including television revenues. If gate receipts and sponsorship are incorporated then that figure rises to approximately 100m Euros or £78m. This amount is far greater than that of the Premier League. We must also bear in mind that a win in Europe may have knock on effects and bring in money indirectly through tourism or merchandise sales.

    VastaaPoista
  15. Kannattaisi tarkistaa ne rahajaot. Englantilaiset seurat saavat nini plajon rahaa pelkästä mukanaolosta että seuraavan vuoden Mestarien liigan paikan varmistaminen on taatusti ykkösenä listalla.

    Eihän tuota tietenkään sanota mutta itsestään selvä asia se on.

    Toisin sanottuna Mestarien liigaan on lähes pakko päästä, muuten jää hitonmoiset tulot saamatta eikä niitä paikata Valioliigan tuloilla. MOT.

    VastaaPoista
  16. Lues uudelleen se lainattu teksti ja sen jälkeen faktat. vai pitääkö tulla vääntämään rautalangasta?

    VastaaPoista
  17. Johan sanoin että olennaisinta on päästä Mestarien liigaan. Koska sen voittaminen on BFC:n ja UEFA:n takia kuitenkin pirun vaikeaa.

    Pistäppä miettien kuinka paljon rahaa jää saamatta ellei pääse edes lohkovaiheeseen.

    VastaaPoista
  18. "että seuraavan vuoden Mestarien liigan paikan varmistaminen on taatusti ykkösenä listalla."

    Ja miksiköhän luulet että ManU ja City eivät halunneet jatkoon jos tippuivat Eurooppa liigaan?

    VastaaPoista
  19. Haluta jatkoon ja haluta jatkoon mahdollisesti uhraten muuta on kaksi eri asiaa. Eiköhän ManU halunnut jatkoon liiga cupissa, mutta koska prioriteetissa moni muu asia meni edelle, kentällä oli kakkosmiehistö joka hävisi.

    Olisihan ManU tuosta varmasti vääntänyt voiton ykkösmiehistöllään, mutta Liiga cup on arvoasteikossa niin alhaalla ettei siihen liikaa panostettu.

    Varmasti kaikki joukkueet Valioliigassa haluavat voittaa samana vuonna Liiga cupin, FA Cupin, Mestarien liigan, Valioliigan, Club World Championshipin, Euroopan Super Cupin ja Community Shieldin.

    Käytännössä pelaajaringin rajallisuus tulee väistämättä vastaan, jolloin täytyy valita mihin panostetaan. Käytännössä suurilla Valioliigaseuroilla prioriteetit menevät seuraavasti:

    Valioliigan 3. sija tai parempi, Mestarien liiga, FA Cup, kaikki muut.

    Ja nyt kun Valioliigan kolmossijasta ja paremmista realistisesti taistelee 6 joukkuetta, ei Valioliigassa ole paljoa varaa löysäillä.

    VastaaPoista
  20. Sä nyt poika puhut taas mitä sattuu...ei helevetti.

    "Johan sanoin että olennaisinta on päästä Mestarien liigaan"
    " että seuraavan vuoden Mestarien liigan paikan varmistaminen on taatusti ykkösenä listalla."
    Ja sitten tämä:
    " Eiköhän ManU halunnut jatkoon liiga cupissa"
    "mutta Liiga cup on arvoasteikossa niin alhaalla ettei siihen liikaa panostettu."
    Mitenkähän nämä aivopierut sopivat siihen että ManU ja City tippuivat Eurooppa liigaan?

    VastaaPoista
  21. Ne sopivat siten että Valioliigaan on pakko panostaa jolloin Mestarien liigaan panostus tietenkin vähenee.

    Tuo liiga cup oli vain esimerkki kilpailusta jonka voittaminen kiinnostaa mutta ei paljoa.

    VastaaPoista
  22. sä et voi olla oikeesti tosissas. ei manu ei chelsea eikä yksikään valioliigaseura pistä valioliigaa cl mestaruutta korkeammalle chelsea kaikista vähiten niitä ei kiinnosta premium league pytty yhtään verrattuna cl:lään
    (poikkeuksena ehkä liverpool joka haluaa kyllä kotimaan mestaruutta ehkä eniten)

    VastaaPoista
  23. otappa huomioon rahalaskelmissas paljo joukkueen pelaajien arvo nousee cl voiton myötä se tuplaa tai jopa 3kertaistaa rahat mitä siitä saadaan

    VastaaPoista
  24. Voittaakseen Mestarien liigan pitää päästä Mestarien liigaan.

    Harva seura on myy avainpelaajiaan UCL voiton jälkeen ja muiden arvoa voitto ei nosta yhtään.

    VastaaPoista
  25. kyllä se real vaan osti pois milanilta ja manulta ucl voiton taanneet pelaajat ja vielä aivan sairaalla ylihinnalla että semmosta.

    VastaaPoista
  26. puhumattakaan siitä miten porto tyhjeni kesälä 2004

    VastaaPoista
  27. oot kyl aikamoinen juntti, eiks sull oo mjuta elämää kuin kirjotela tääl sun blogis typeräs

    VastaaPoista
  28. Että kyseessä olivat parhaat pelaajat? Niistä ehkä maksetaankin, muiden arvo ei nouse vain sillä että joukkue pärjää UCL:ssa. Lisäksi on sitä ylihintaa maksettu myös pelaajista joilla ei UCL voittoa ole.

    Portoa tyhjensi myös Chelsea.

    Olen omistanut elämäni taisteluun FC Barcelonaa vastaan.

    VastaaPoista
  29. et kuitenkaan voi kiistää sitä että porto hyötyi mestarien liigan voitosta pelaajakaupoissa about 100m helposti.

    VastaaPoista
  30. Porto saattoi hyötyäkin, tosin erittäin suuri syy oli joukkueen valmentajalla joka halusi väkisin ex. luottopelaajansa Chelseaan, hinnalla millä hyvänsä. Porto-Monaco finaalina oli myös jotain käsittämätöntä.

    VastaaPoista
  31. no sanon sen sitten vielä kerran ronaldo ja varsinkin kaka valittiin vuosina jolloin voittivat mestarien liigan parhaiksi pelaajiksi ja kun mr.perez palasi realiin ja sai lainat haettua niin olihan se pakko ostaa viime vuosien "parhaat" pelaajat riippumatta siitä millä tasolla pelaavat ostohetkellä ja tällä tarkoitan nimenomaan kakaa joka on kaikkien aikojen ylihintaisin pelaaja.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.