maanantai 5. joulukuuta 2011

FC Barcelona aikoo rikkoa UEFA:n Mestarien liigan sääntöjä

Ja kertoo siitä julkisesti:

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/guardiola-to-rest-13-first-team-players-against-bate

Pep Guardiola will rest 13 first team players for the upcoming Champions League match this Tuesday against BATE Borisov (20:45). The Barça manager will rest Valdés, Alves, Puyol, Abidal, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi, Alexis and Villa.

Mikä tässä sitten on ongelmana? Mestarien liigan sääntöjen mukaan kilpailussa pitää peluuttaa parasta miehistöä aina.

http://www.uefa.com/uefa/documentlibrary/regulations/index.html

Duties of the clubs

4.01

d) to play in the competition until their elimination and to field their strongest team throughout the competition

Koko avauskokoonpanon puuttuessa, ei FC Barcelonalla ole mitään selittelyn sijaa. Odotan mielenkiinnolla UEFA:n reaktiota asiaan. Ellei sitä tule, se osoittaa UEFA:n olevan edelleen FC Barcelonaa suosiva taho.

19 kommenttia:

  1. ehkä niitä ei kiinnosta tai sit ne unohti puolustaa

    VastaaPoista
  2. Voimakkain miehistö käsittää tällä hetkellä nuo B-joukkueen miehet ja parit A-miehet. Miksi? Koska ykkösmiehistö ei väsyneenä ole voimakkain. Nuff said ja Messinvihaajan protesti hylätty.

    VastaaPoista
  3. Kuulemma Arsenalikin tuossa aikaisemmin peluutti yhden trollin mukaan "reservejä" Barcaa vastaan kun ottivat pataan lol...

    VastaaPoista
  4. Mitäs se intiaani on niin huolestunut?
    Barcan B-miehistö on silti tarpeeksi hyvä voittamaan Baten
    Toiseksi Uefa toki arvostaa enemmän sitä että nuoret saavat näyttömahdollisuuden ja että pelistäkin tulee tasaisempi.
    Enemmän tämäkin on vastustajan kunnioittamista kuin se että parhaat laittaa BATElle pataan 8-0.
    Kolmanneksi, onko tällainen menettely merkityksettömässä pelissä kuinka uusi asia sinulle kun muualla päin maailmaa sitä ei edes ihmetellä?
    Luulitko olevasi kovin nokkela huh...lol

    VastaaPoista
  5. OMG!! Barca ainoana maailmassa jättää parhaitaan kotiin...oh wait what...oh noes lol, surkee yritys.

    In case you haven’t noticed, this is el Clásico week and nothing else matters, including Champions League. Real Madrid has won all of their European games and is a lock on top of the group. Mission complete, until the knockout round. The battle for second in the group is what matters which means Ajax will be a lot more motivated then Los Blancos who only have eyes for the weekend ‘Classic’. Ajax need a draw or win to advance.

    Mou is leaving Cristiano, Sergio Ramos, Lass, Khedira and Iker Casillas in Madrid. They will not fly to Holland with the squad. Most of the normal starters will be on the bench including Pepe, DiMaria and Marcelo. Marcelo received a knock in training on Monday, so I am not even sure if he will play against Ajax. I expect Altintop, Callejon and Granero will start in midfield while Varane and Albiol will play in the center of defense. Coentrao will play at left back and most likely Altintop at right, as Arbeloa is still coming back from his injury.. Alonso will take part to get back into the swing of things, since he was suspended against Sporting Gijón.

    VastaaPoista
  6. Rantapalloliigassa se väsymys ei ainakaan tunnu näkyvän kun samat sällit vetää ottelusta toiseen täysiä minuutteja.

    On hieman eri asia jos pelikuntoisia pelaajia ei ole kuin se että pelikuntoiset pelaajat eivät pelaa koska ei ole tarvetta.

    Mainitsemasi asiat eivät muuta sitä tosiseikkaa että tuo on kielletty Mestarien liigan säännöissä. Eihän siinä muuten mitään olisikaan. Kurapalloliigassa vastaavasta muuten annettiin sakkoja.

    Realille kuuluisi myös rangaistus tuosta. Se ei poista sitä että myös FC Barcelonalle kuuluisi, vainko?

    VastaaPoista
  7. Eikös tuo sama sääntö ole ollut voimassa jo pitkään? Tätä samaahan ovat tehneet melkeinpä kaikki joukkueet varmistettuaan lohkovoiton. Ja kyllähän se lopulta on niin, että joukkueen valmentaja päättää ketkä pelaavat, eikä UEFA.

    VastaaPoista
  8. Sääntö vaatii voimakkainta miehistöä, ei ykkösmiehistöä. Ykkösmiehistö ei ole väsyneenä sääntöjen vaatima voimakkain miehistö. Väsyneisyyden arvioi valmentaja.

    Vai olisiko ideaa panna pelaamaan ykkösjoukkue, joka levätäkseen vain seisoskelisi kentällä. Väittäisin, että siitä UEFA suuttuisi.

    VastaaPoista
  9. Ehkäpä onkin mutta silti sääntöjä FC Barcelona rikkoo täysin selvästi. Eli UEFA:n sääntöjä ei tarvitse noudattaa?

    Melkoista pilkunnussintaa, varsinkin kun esim Messi ei taatusti ole väsynyt. Tuo kävely ei olisi sääntöjen vastaista, joten miksi UEFA siitä suuttuisi.

    VastaaPoista
  10. kyllä sä olet oikea jalkapallon ihmemies kun pystyt sanomaan onko jokin tietty pelaaja väsyny vai ei. ei voi kuin kunniottaa tollasta jalkapallon tietäjää! ihan tässä kateeksi käy

    VastaaPoista
  11. Pelaaja joka pelaa jokaisen liigaottelun tuskin on niin väsynyt ettei jaksaisi höntsätä Mestarien liigassa.

    VastaaPoista
  12. tuskin. niinpä niin. eli sä et voi loppujen lopuksi asiaa tietää.

    VastaaPoista
  13. En 100 prosentin varmuudella mutta 99 prosentin kyllä.

    VastaaPoista
  14. hah.niin kauon kun olet täällä peräpohjolassa lehti juttujen varassa et voi tuommosia asoita sanoa kun vain mutu tuntumalla eli se on tosi kaukana sillon tuosta 99 prosentista. Sinäkin kuvittelet tietäväs kaikkia mutta olet täysin lehti juttujen varassa niinkuin kaikki muut täällä suomessa. ja olet sellanen tyypillinen suomalainen joka on vain parhaille katkera niin sitten niitä vihataan.

    VastaaPoista
  15. internet lehet täysin sama asia.

    VastaaPoista
  16. "Unohdat kokonaan internetin."
    Tarkoitit varmaan sanoa "Unohdat kokonaan Iltalehden"

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.