keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Tasonmittaus 2-2

Barcelonan ja Valencian ottelu oli varsin odotettu:

- Barcelona sikaili jatkuvasti, kortteja ei kuitenkaan jaettu kuin Valencian pelaajille. Valencialta lensi loppuhetkillä pelaaja suihkuunkin, kukaan ei näyttänyt ymmärtävän miksi.

- Fabregas oppi vihdoin filmaamaan, 2 filmausyritystä, tuomarille pisteet siitä etteivät Barcan säälittävät heittäytymiset tuottaneet sentään Barcelonalle rankkaria.

- Xavi oli ehkä kentän huonoin pelaaja. Alibisyöttöjä toisensa perään eikä mitään annettavaa hyökkäyssuuntaan.

- Messi jäi nollille vaikka pelasi täysikuntoisena. Toipilas Cristiano Ronaldo pelasi jo toisen kerran puolikuntoisena Realin ottelussa koska Mourinho ei osannut hankkia Realille kunnon hyökkääjää.

FC Barcelonan joukkue osoitti jälleen epäurheilijamaista, raukkamaista ja säälittävää käytöstä kentällä. Joukkueen ihailijoiden aivokapasiteetin on pakko olla todella rajattu. Ellei FC Barcelonan kannattamisen tarkoituksena ole trollata.

14 kommenttia:

  1. minkälaisia parsan maalit oli ?

    VastaaPoista
  2. Valencian puolustus veti päiväunia ja Barcelonan pelaaja sai pistää tyhjiin.

    VastaaPoista
  3. Torres ei osu edes tyhjiin Chelsean paidassa buahaa.

    VastaaPoista
  4. Torres ei tietääkseni ole pelannut Valenciassa tahi Barcelonassa.

    VastaaPoista
  5. Kommenttisi Xavista kertoo vain sen, että et ymmärrä jalkapallosta yhtään mitään.

    VastaaPoista
  6. Xavin syöttömäärät suhteessa tehoihin ovat maailman huonoimmistoa.

    VastaaPoista
  7. Torres ei ole pelannut Valenciassa tahi Barcelonassa, mutta miten se liittyy siihen, että hän ei onnistu tekemään tyhjiin?

    VastaaPoista
  8. Perustuu siihen ettei Torres pelannut Valjussa Valenciaa vastaan vaan ManU:a vastaan. ManU:n puolustus on kovempi kuin Valencian vaikka pääsisi tyhjiin vetämään.

    VastaaPoista
  9. Olet naurettava trolli. En edes ymmärrä, mistä revit noin tyhmiä vastauksia. Väitätkö tosissasi, että Valencian tyhjään maaliin on helpompi tehdä kuin ManU:n tyhjään maaliin? Eikö se ole sama kumman joukkueen tyhjään maaliin hyökkääjä tekee. Eihän siinä ole mitään vaikeaa potkaista tyhjään maaliin. Nyt herätys

    VastaaPoista
  10. Katseleppa se Torresin tilanne jossa oli tyhjä maali. Vaikealta se näytti. Onhan kovemmat paineet tehdä maali ManU:a kuin Espanjan liigan heittopussia vastaan.

    VastaaPoista
  11. Luulisi, että maailmanhuiput kestävät edes vähän paineita. Muutenkin tyhjä maali on aina tyhjämaali kyllä Torresinkin pitäisi tehdä siitä. Helppo potku maata pitkin maalia kohti ja se on siinä. Ei siinä mitään paineita ole yksin tyhjää maalia vastaan.

    VastaaPoista
  12. Torresin paineensietokyky on Chelseassa ollut todella huono tähän asti. Eivätkä futarit henkisiltä kyvyiltään yleensä ole kovin hyviä.

    VastaaPoista
  13. niin eli torres on ollut surkea chelseassa tähän asti, kun ei onnistu tekemään tyhjiin, koska paineensietokyky on huono. Tästä voidaan päätellä, että barcelonan pelaaja on hyvä, kun onnistuu tekemään tyhjiin, koska hänellä on hyvä paineensietokyky

    VastaaPoista
  14. Torresin paineensietokykyyn vaikutti suuri siirtosumma, hän vaikuttaa vihdoin päässeen siitä yli. Lisäksi paineet ovat tietysti kovemmat Old Traffordilla tai Stamford Bridgellä kuin millään Espanjan stadionilla.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.